Odamızın Başkanı Sn. İhsan Esen merdiven altı üretici ve imalatçılarına savaş açtı. Sektörde gelişen kurallara ve kanunlara uymayan üreticilerin çoğalmasından kaynaklanan haksız rekabet siz değerli üyelerimizin de katkılarıyla gün yüzüne çıktı. Konuyla ilgili hemen başlatılan denetimler neticesinde kaçak yufkacılar ve lokmacılara hızlı bir şekilde müdahale edildi. Odalara kayıt olmamakla beraber vergi, iş yeri kirası ve aidat ödemelerinden kendilerini muaf tutmak isteyen emek hırsızları bu sebepten dolayı fiyatları aşağıya çekerek esnafı zor durumda bırakmaktadırlar. Bu sebepten dolayı Başkanımız İhsan Esen bölge belediye başkanları başta olmak üzere yerel yönetimlerle direk iş birliğinde olarak merdiven altı üreticilerini bitirme çalışmalarına son hız devam etmektedir.