İzmir Şekerciler ve Pastacılar odası olarak bir diğer faaliyetimiz hastanelerle yaptığımız anlaşmalardır. Bu anlaşmalara göre Medicalpark ve Gazi Hastanelerinde siz değerli üyelerimizle birlikte sizlerin 1.derece akrabaları da indirimli bir şekilde hizmet alabilmektedir. Sağlığın bizler için öneminin ne kadar fazla olduğunu oda olarak biincindeyiz. Yaptığımız iş gereği de bu değerin muhafaza edilmesi bizler için son derece mühimdir. Bu sebeple sizlere her konuda destek ve yardım içinde olmak  bizlere hem gelişim fırsatı sunmaktadır hem de siz değerli üyelerimize hizmet etme düşüncesi bizleri mutlu etmektedir.

İzmir Şekerciler ve Pastacılar odası olarak yürüttüğümüz proje kapsamında açtığımız pastacılık kursu okullarımız
Kanunlarımıza göre alınması zorunlu olan Hijyen Belgelerinin teminini artık odamızdan gerçekleştirmekteyiz
Template by JoomlaShine