İzmir Şekerciler ve Pastacılar Oda Başkanlığı olarak sadece üyelerimize odamızdan temin edebilecekleri belgeler veya olanaklar dışında hizmetlerimizi nasıl geliştirebiliriz arayışında kendimizi geliştirmek ve siz değerli üyelerimize hizmet kapasitemizi arttırmaktayız. Kanunlarımıza göre alınması zorunlu olan Hijyen Belgelerinin teminini artık odamızdan gerçekleştirmekteyiz. Karabağlar halk eğitim merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz bu hizmet üyelerimizi halk eğitim merkezlerine gidip önce kurs arkasından sınav olma ve bu yüzden iş yoğunluğunun içinde oluşan zaman kaybını engellemek adına ortadan kaldırdık. Hijyen belgesi için odamızda form doldurtuktan sonra kararlaştırdığımız gün içinde halk eğitim merkezinden gelen değerli hocamızla aynı gün içinde hem kurs verip hem de sınav sürecini birlikte gerçekleştirmekteyiz. Diğer bir hizmetimiz ise çalışan işçi sayısı çok olan üyelerimize aynı gün içinde sınava katılım olacağı için iş kapasitesi düşmemesi adına oda olarak değerli üyelerimizin Hijyen Belgesi teminini kendi iş yerlerinde gerçekleştiriyoruz. Halk eğitimde görevli olan hocamızla beraber  odamızın Genel Sekreteri ve Eğitim danışmanımız da orada hazır bulunarak kursun sağlıklı ve başarılı geçmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.

İzmir Şekerciler ve Pastacılar odası olarak yürüttüğümüz proje kapsamında açtığımız pastacılık kursu okullarımız
Go to top
Template by JoomlaShine