Odamız Önderliğinde hayata geçirdiğimiz kapsam dışı meslek dallarında ki (Börekçilik, Yufkacılık ve Lokmacılık) Kalfalık-Ustalık Belgelerinin teminini siz değerli üyelerimize kolaylık olması adına yine odamızda gerçekleştirmekteyiz. Kanunen alınması zorunlu olan bu belgelerin önemi ise yeni iş yeri açılışlarında ruhsat alabilmek için işletmenin bu belgeye sahip olma zorunluluğu olmasıdır.31 Mayıs 2018’de ilk’ini gerçekleştirdiğimiz Kalfalık Sınavını sizlerin de yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Odamızda gerçekleşen toplamda 2 saat süren kalfalık sınavının akabinde ise Ustalık belgesi alabilmek için hemen başvurularınızı  kalfalık sınavı sonuçlandıktan sonra alıyoruz ve böylelikle zaman kaybı mağduriyeti yaşamamız için geçen süreyi en aza indirgemeye çalışıyoruz.

Kalfalık Belgesi için Gerekli  Evraklar;
1)2 adet Vesikalık Fotoğraf
2)Nüfus Fotokopisi
3)Ssk Dökümü(En az 2 yıl sigortalı olma zorunluluğu)
4)İş yeri Kaşesi