İzmir Şekerciler ve Pastacılar Esnaf Odası resmi web sitesine hoşgeldiniz.

!965 yılından bugüne siz değerli meslektaşlarımıza hizmet veren odamız, yeni yönetim anlayışıyla ve dinamizmle, daha aktif ve daha etkin olarak siz saygıdeğer üyelerimize hizmet etmektedir. Odamız yönetimi, sektörün biriktirdiği sorunları yakından bilmekte ve ilgilenmektedir. Gerek oda bazında, gerekse federasyon bazında gerekli tüm girişimler titizlikle yapılmakta, sektörümüzle ilgili tüm haber ve duyurular resmi web sitemiz aracılığıyla sizlere yapılmaktadır. Gittikçe gelişen gıda, pastacılık, şekerleme, yufkacılık, çikolata vb alanlarda varolan yenilikleri ve gelişmeleri de odamızın sitesinden ve odamıza bağlı diğer sosyal medya kaynaklarından ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ DUYURULAR
Kobigel Projesi

Odamızda Kosgeb uzmanlarıyla beraber "Kobigel Projesini" üyelerimize anlatıyoruz  Odamızın diğer önemli olanaklarından biri ise Kobigel projesinin odamızda hayata geçmesidir. Bu proje

Ustalık ve Kalfalık

Kosgeb kredisi

İzmir Şekerciler ve Pastacılar odası olarak gelişen ekonomi, mesleğimize artan ilgi ve gerçek kalite ihtiyacıyla siz değerli üyelerimizle gün geçtikçe büyüyoruz.

Hayatınıza tatlar katmak için buradayız, sizler için çalışıyoruz.

Mesleğimizin en güzel yanı, sizlerin günlük hayatınızda olsun özel günlerinizde olsun hayatınıza renkler ve tatlar katmaktır..

Odamızın diğer önemli olanaklarından biri ise Kobigel projesinin odamızda hayata geçmesidir. Bu proje ile en az 1 yıl çalışmış olan işletmelere devletimizin sunduğu imkan ile 300.000 TL hibe desteğini siz değerli üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantılarla bilgilendirmesini sağlıyoruz. Kobigel projesini anlatmak, sizleri daha iyi aydınlatmak ve sorularınıza doğru, aynı zamanda yönlendirici cevaplar verebilmek adına bu toplantıları Kosgeb uzmanlarımızla odamızda düzenliyoruz.

Odamız Önderliğinde hayata geçirdiğimiz kapsam dışı meslek dallarında ki (Börekçilik, Yufkacılık ve Lokmacılık) Kalfalık-Ustalık Belgelerinin teminini siz değerli üyelerimize kolaylık olması adına yine odamızda gerçekleştirmekteyiz. Kanunen alınması zorunlu olan bu belgelerin önemi ise yeni iş yeri açılışlarında ruhsat alabilmek için işletmenin bu belgeye sahip olma zorunluluğu olmasıdır.31 Mayıs 2018’de ilk’ini gerçekleştirdiğimiz Kalfalık Sınavını sizlerin de yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Odamızda gerçekleşen toplamda 2 saat süren kalfalık sınavının akabinde ise Ustalık belgesi alabilmek için hemen başvurularınızı  kalfalık sınavı sonuçlandıktan sonra alıyoruz ve böylelikle zaman kaybı mağduriyeti yaşamamız için geçen süreyi en aza indirgemeye çalışıyoruz.

Kalfalık Belgesi için Gerekli  Evraklar;
1)2 adet Vesikalık Fotoğraf
2)Nüfus Fotokopisi
3)Ssk Dökümü(En az 2 yıl sigortalı olma zorunluluğu)
4)İş yeri Kaşesi
5)Başvuran kişi iş yeri sahibi ise Vergi mükellefiyet Belgesi
Ustalık Belgesi  için Gerekli Evraklar;
1) 2 adet Vesikalık Fotoğraf
2)Nüfus Fotokopisi
3)Ssk Dökümü(En az 5 yıl sigortalı olma zorunluluğu
4)Kalfalık Belgesi Fotokopisi
5)Vergi Levhası Fotokopi

siz değerli üyelerimizle gün geçtikçe büyüyoruz. Yeni iş yeri açılışlarıyla her gün portföyümüz daha da büyümektedir. Her ne kadar sıfırdan başlamak zor olsa da odamızda sizler için Kosgeb uzmanlarının desteği ile yeni bir iş yeri açmak için kredi kullanımını siz değerli üyelerimize anlatıyoruz. Bu kredinin 50.000tl miktarı geri ödemeksizin sizlere yeni iş yeri açılışlarında destek olarak sunulmaktadır.

Go to top
Template by JoomlaShine